Home » Catamaran Lagoon 450F, 2020 – prezentare 360°, 4K | Pikasea Sail

Astăzi am revenit cu o nouă prezentare 360° a unei noi ambarcațiuni absolut spectaculoase din portofoliul nostru, un catamaran Lagoon 450F cu flybridge, nou-nouț 2020.

Acest catamaran cu adevărat #fabulos este ideal pentru o gașcă de 8 persoane sau familiile cu copii ce își doresc combinația perfectă și echilibrată între cabine spațioase (fiecare dotate cu grup sanitar propriu și cabină de duș), bucătărie generoasă-multifuncțională și mult prea-bine echipată cu absolut tot ce e necesar, chiar și cu expresor, saloane interioare și exterioare, lounge exterior, unde se pot petrece serile plăcute de vară și multiple zone dedicate plajei, relaxării sau distracției.

Confortul este sporit prin reuniunea armonioasă între plasa din față, pe care puteți sta în traversări, puteți să vă relaxați, să faceți plajă și de ce nu, să vă uitați la delfini și celelalte zone de relaxare cu canapele.

De asemenea mai aveți o serie de dotări excelente precum generator, aer condiționat, invertoare (ce ofera accesul la curent 220V permanent) și water-maker.

Toate aceste facilități nu fac decât să crească decisiv nivelul de confort și independență al vacanței voastre, dând astfel posibilitatea orientării și concentrării preponderente a acesteia spre timp cât mai lung petrecut în golfuri spectaculoase și mai puțin în marine sau porturi.

Hai în vacanță! Tust me, it’s fabulous! ⛵☀️🌴🏖️

Site: www.pikasea.ro
Facebook: www.facebook.com/PikaseaSail
Instagram: www.instagram.com/pikasea_sail/
LinkedIn: www.linkedin.com/showcase/pikasea-sail

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Categories